Specialist in plafondeilanden

Systeemplafond kantoor

Expert in akoestische plafond panelen

Wij zijn een systeembouwbedrijf gespecialiseerd in systeemplafonds gevestigd in Amsterdam. Wij staan bekend om ons vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit omdat wij altijd transparant te werk gaan en ons houden aan de gemaakte afspraken. 

Met bijna 25 jaar ervaring in het monteren en leveren van systeemplafonds, kunnen wij advies op maat geven, een duidelijke planning maken en zorgen dat het project soepel verloopt. Het systeemplafond maken wij voor u op maat naar uw wensen en behoeftes.

 

 

Voordelen systeemplafond

Voordelen van systeemplafonds zijn onder andere dat de plafonds overal te plaatsen zijn en dat eventuele schade gedeeltelijk vervangen kan worden. Ook blijft de ruimte tussen de bovenliggende vloer en het nieuwe plafond toegankelijk. Hierdoor kunnen leidingen gemakkelijk worden gerepareerd of vervangen. Daarnaast zorgen systeemplafonds voor een prettige akoestiek.

Door systeemplafondprofielen en -platen te combineren kunnen verschillende typen en eigenschappen worden gecreëerd. Hierdoor is er altijd een plafond dat bij u past.

Wij leveren en monteren producten van topkwaliteit. Dit doen wij met merken zoals Rockfon en Armstrong. 

png-website-rockfon-400x150
25 jaar ervaring in systeemplafonds 

De Witte Systeembouw is gespecialiseerd in zowel kleine als grote projecten. Wij leveren en monteren in geheel Nederland. Enkele voorbeelden waar wij aan hebben gewerkt zijn het Amsterdams Medisch Centrum en het Amstelstation in Amsterdam en verschillende projecten voor de Gemeente Haarlemmermeer.

Voor voorbeelden van projecten die wij succesvol hebben uitgevoerd op het gebied van systeemplafonds verwijzen u naar onze projectenpagina.

Wilt u uw bestaande systeemplafond vervangen of een volledig nieuw systeemplafond wij kunnen u verder helpen. 

Op zoek naar een expert in akoestische plafondeilanden? Neem dan nu contact met ons op.

Sluit Menu
Bel direct