Uw Systeemplafond vervangen

Wilt u uw bestaande systeemplafond laten vervangen? Wij nemen graag dit project op ons en zorgen voor een nieuw systeemplafond van uitstekende kwaliteit. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat dit project correct en spoedig verloopt. Het huidige beschadigde of verouderde systeemplafond wordt vervangen door een op maat gemaakt systeemplafond. Wij werken hiervoor uitsluitend met topmerken als Rockfon en Armstrong. Een aantal voorbeelden van projecten waarbij wij het systeemplafond hebben vervangen kunt u hier vinden. Wij kunnen uw systeemplafond volledig vervangen, maar ook kunnen wij alleen uw beschadigde plafondplaten vervangen. 

Systeemplafond Horeca - Ajax logo

Renovatie systeemplafond

Tijdens de start van het project beginnen wij eerst met een verkennend gesprek waarbij wij luisteren naar uw wensen en behoefte. Tijdens dit gesprek wordt er ook gemeten, zodat wij een systeemplafond op maat kunnen maken voor u. Het huidige plafond demonteren wij voor u tijdens de renovatie. Het afval van de renovatie wordt op een milieuvriendelijke manier verwerkt in containers waar uw bedrijf zo min mogelijk last van heeft. Na het demonteren van de huidige systeemplafonds monteren wij de op maat gemaakte systeemplafonds zo nauwkeurig mogelijk. 

Uw bedrijf laten wij bezemschoon achter met een nieuw systeemplafond dat volledig is gemaakt naar uw wensen. 

 

Wij werken flexibel 

Als ondernemer begrijpen wij dat u zo min mogelijk last wil hebben tijdens de renovatie. Daarom passen wij ons aan naar uw wensen. Dit doen wij qua materiaal, maar ook passen wij onze werktijden voor uw bedrijf aan. Wij vervangen uw systeemplafond, maar u en uw bedrijf hebben geen last tijdens het project. Zo werken wij in de avonduren aan uw systeemplafond, maar ook zijn er mogelijkheden in het weekend. 

Succesvol uw systeemplafond door experts laten vervangen? Neem dan nu contact op.

Contactformulier om uw systeemplafond te renoveren
Sluit Menu
Bel direct