Systeembouw Projecten

Hieronder vindt u een greep uit onze projecten.
 

SportPlaza de Sporthoeve  – Systeemplafonds installatie & herinrichting 

In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer hebben wij een herinrichting uitgevoerd voor SportPlaza de Sporthoeve in Badhoevedorp. Hierbij hebben we een geheel nieuw systeemplafond op maat gemonteerd. Wij hebben het oude systeemplafond gedemonteerd en vervangen door nieuwe brandveilige systeemplafondplaten die voldoen aan alle vereisten. In de dia hieronder kunt u zien hoe een systeembouw project van begin tot eindpunt eruit ziet bij De Witte Systeembouw. Ook op zoek naar een systeemplafond op maat? Neem dan nu contact op voor een afspraak.

systeemplafond project Haarlemmermeer
gerenoveerd systeemplafond voor gemeente Haarlemmermeer

Asian Kitchen Amsterdam – Systeemplafonds | Op maat gemaakt systeemplafond met Ajax-logo

Voor het restaurant Asian Kitchen, gelegen naast de Johan Cruijff Arena Amsterdam, hebben wij de systeemplafonds vervangen. Wij hebben de systeemplafonds op maat gemaakt door afmetingen en kleur naar wens te maken. De gehele renovatie is gedaan buiten de openingstijden, waardoor het restaurant geen moment last heeft gehad van de verbouwing. Ook op zoek naar een systeemplafond op maat? Neem dan nu contact op voor een afspraak.

Systeemplafond - Asian Kitchen Amsterdam
Systeemplafond Horeca - Ajax logo

Leeghwaterbad Purmerend – Akusto wall 

In het Leeghwaterbad in Purmerend hebben wij een Akusto wall van Ecophon gemonteerd. Dit zorgt voor een optimale akoestiek. Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond.

Akusto wall - De Witte Systeembouw zwembad systeemwanden
systeemplafonds zwembad

Amsterdam Medisch Centrum – Metalstudplafonds met akoestisch spuitwerk

Metalstudsplafond akoestisch spuitwerk AMC Amsterdam
systeemplafonds

NTU Utrecht – Rockfon concrete

Sluit Menu
Bel direct