Systeemwanden

Wij bouwen systeemwanden voor u op maat

Systeemwanden

Vaak worden de ruimtes bij bedrijven, scholen en woningen niet helemaal handig ingericht. Er kan dan gekozen worden om systeemwanden te plaatsen. Het voordeel van het plaatsen van systeemwanden is dat zij demonteerbaar zijn. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen of hergebruiken, waardoor er kosten kunnen worden bespaard. Systeemwanden worden dan ook vaak gebruikt bij bedrijven die aan het verbouwen zijn.

Een systeemwand is snel te plaatsen en geeft weinig troep. Een ander voordeel van systeemwanden is dat zij gemakkelijk te stukadoren en te beschilderen zijn. Hierdoor ziet niemand dat de wand eigenlijk niet in het gebouw hoorde.

 

Metalstudwanden

Om een ruimte te scheiden kun je ook gebruik maken van metalstudwanden. Metalstudwanden zijn wanden die zijn opgebouwd uit metalen, profielen, isolatiemateriaal en gipsplaten. Hierbij worden de metalen die in de vloer en het plafond zitten afgewerkt met gipsplaten. De hoeveelheid gipsplaten hangt af van hoe geluidsdicht of brandwerend je wilt dat de ruimte is. Hoe meer gipsplaten, hoe beter de brandwerendheid en de geluidsdichtheid is. Voor een optimale warmte- en/of geluidsisolatie kunnen de wanden worden voorzien van thermisch isolatiemateriaal.

Metal-studwanden zijn leverbaar in drie varianten, namelijk spuitklaar, behangklaar en sausklaar.

  • De wanden hebben een hoge geluidsisolatie
  • Metal stud profielen zijn lichter
  • Wij kunnen metalstudwanden voor u op maat maken
  • Het is brandveilig, zowel het gips als het isolerende glaswol en steenwol zijn onbrandbaar
  • De wanden hebben een hoge geluidsisolatie
  • Metal stud profielen zijn veel lichter dan vergelijkbare houten stijlen
  • Gemakkelijk en snel op maat te makowel het gips als het isolerende glaswol en steenwol zijn onbrandbaar

Op zoek naar een expert in systeemwanden? Bel 06-41422532 of vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Sluit Menu
Bel direct