Systeemwanden specialist in omgeving Amsterdam

Vaak worden de ruimtes bij bedrijven, scholen en woningen niet helemaal handig ingericht. Er kan dan gekozen worden om systeemwanden te plaatsen. Het voordeel van het plaatsen van systeemwanden is dat zij demonteerbaar zijn. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen of hergebruiken, waardoor er kosten kunnen worden bespaard. Systeemwanden worden dan ook vaak gebruikt bij bedrijven die aan het verbouwen zijn.

Een systeemwand is snel te plaatsen en geeft weinig troep. Een ander voordeel van systeemwanden is dat zij gemakkelijk te stukadoren en te beschilderen zijn. Hierdoor ziet niemand dat de wand eigenlijk niet in het gebouw hoorde.

Systeemwanden Amsterdam

Metalstudwanden

Om een ruimte te scheiden kun je ook gebruik maken van metalstudwanden. Metalstudwanden zijn wanden die zijn opgebouwd uit metalen, profielen, isolatiemateriaal en gipsplaten. Hierbij worden de metalen die in de vloer en het plafond zitten afgewerkt met gipsplaten. De hoeveelheid gipsplaten hangt af van hoe geluidsdicht of brandwerend je wilt dat de ruimte is. Hoe meer gipsplaten, hoe beter de brandwerendheid en de geluidsdichtheid is. Voor een optimale warmte- en/of geluidsisolatie kunnen de wanden worden voorzien van thermisch isolatiemateriaal.

Metal-studwanden zijn leverbaar in drie varianten, namelijk spuitklaar, behangklaar en sausklaar. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een systeemwand op maat in omgeving Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Sluit Menu
Bel direct