Systeemplafonds specialist in omgeving Hoorn

Wij zijn een systeembouwbedrijf gespecialiseerd in systeemplafonds gevestigd in Amsterdam en zijn vaak werkzaam in de gemeente van Hoorn. Wij staan bekend om ons vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit omdat wij altijd transparant te werk gaan en ons houden aan de gemaakte afspraken. 

Met bijna 25 jaar ervaring in het monteren en leveren van systeemplafonds, kunnen wij advies op maat geven, een duidelijke planning maken en zorgen dat het project soepel verloopt. Wij maken systeemplafonds op maat naar de wens van de klant.

Wilt u meer informatie over systeemplafonds of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Wij komen graag bij uw onderneming langs om het systeemplafond te bekijken en uw wensen door te nemen. Hierna kunnen wij voor u een offerte op maat maken en staan wij klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden. 

Wij leveren en monteren producten van topkwaliteit. Dit doen wij met merken zoals Rockfon en Armstrong. 

25 jaar ervaring in systeemplafonds 

De Witte Systeembouw is gespecialiseerd in zowel kleine als grote projecten. Wij leveren en monteren in geheel Nederland. Enkele voorbeelden waar wij aan hebben gewerkt zijn het Amsterdams Medisch Centrum en het Amstelstation in Amsterdam en verschillende projecten in en voor de Gemeente Hoorn. In de dia ziet u een aantal foto’s van systeembouwprojecten waaraan wij hebben gewerkt in de regio Amsterdam. 

Systeemplafonds laten plaatsen in Hoorn

 Wij zijn gevestigd in Amsterdam en daarom is het voor ons mogelijk om op korte termijn een afspraak in te plannen voor een project in Hoorn. Bent u op zoek naar een expert in systeemplafonds in de omgeving van Hoorn? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Op zoek naar een specialist in systeemplafonds in Hoorn? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0641422532

Sluit Menu
Bel direct